Een blog dus.

Een blog dus.

Ik ben Marianne Verhoeff, ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte therapie en geef cursussen BodyMindWork. De beste tip die ik las als het gaat over een blog schrijven was om maar gewoon te beginnen met schrijven en zo al schrijvend een vorm te vinden. De andere tip was om er vooral zelf veel plezier in te hebben.

Dat laatste is volgens mij niet zo’n probleem. Ik ben namelijk erg enthousiast over mijn vak en heb regelmatig dat er iets voorbij komt waar ik over zou willen schrijven: over wat mij inspireert, waar ik zelf tegen aan loop en wat ik tegenkom in mijn vak. Tegelijk is er natuurlijk die aarzeling; zit daar wel iemand op te wachten, is het niet gauw te persoonlijk of juist niet persoonlijk genoeg? Is het wel interessant wat ik te melden heb?

Nu ja, dat soort drempels dus om dan toch maar niet te gaan schrijven. De drempel heb ik nu genomen. Ik ben gestart. Een blog dus.

Een andere drijfveer om te gaan schrijven is, dat ik meer bekendheid wil geven aan mijn vorm van hulpverlening. De meeste mensen hebben wel een idee bij een psycholoog, bij een huisarts, bij een fysiotherapeut, enzovoorts.

Maar hoe werkt dat nu bij lichaamsgerichte psychotherapie? Dat is veel onbekender en soms ook omgeven door vooroordelen: dat het zweverig is, dat het geen of onvoldoende resultaten geeft, enzovoorts. Dat soort vooroordelen wil ik graag uit de wereld helpen.

Op mijn website vind je de praktische en zakelijke informatie. Met dit blog heb ik ruimte om er persoonlijke en actuele informatie aan toe te voegen. En voel je vooral ook vrij om vragen te stellen en een onderwerp aan te dragen.

De kop is er af. Wordt vervolgd.

Contactgegevens

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag Open voor cursussen
  • Zondag Gesloten

© 2024 - Praktijk Verhoeff

Creatie & Realisatie door The MindOffice