Lichaamsgerichte Supervisie

Lichaamsgerichte Supervisie

Supervisanten gezocht!

Hallo collega. Ik ben Marianne Verhoeff en heb een praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie in Vlaardingen (vlak bij Rotterdam). Momenteel ben ik in opleiding tot lichaamsgericht supervisor. Bij de door onze beroepsorganisatie (SBLP) erkende supervisie opleiding.

Onderdeel van de opleiding is om in de praktijk aan de slag te gaan met supervisie. Als eerste met individuele supervisie. Als jij op zoek bent naar een lichaamsgerichte supervisor, dan ben je van harte welkom voor supervisie sessies. Ik werk zowel live als online.
 
Hoe werk ik? 
Jij brengt een vraag/casus in over iets waar je als (lichaamsgericht) therapeut vragen over hebt, tegenaan loopt of in vastloopt. Dat kan over een cliënt zijn, over een methode, over jouw praktijk of een persoonlijk thema. Je kunt het van te voren per mail naar mij toesturen of ter plekke inbrengen. Wat jijzelf prettig vindt.  

Als supervisor werk ik uiteraard ook met lichaamsgerichte onderzoeksmethodes. En bij supervisie geldt wat bij therapie ook essentieel is: een klik hebben, een goed gevoel, vormt de basis. Van daaruit kijken we steeds samen wat nodig is.  

Bij individuele supervisie is het de volle anderhalf uur jouw tijd. Dus dat betekent dat je een casus goed kunt uitwerken. Verder is het voordeel dat je flexibeler bent met afspraken maken en minder tijd kwijt bent.

Wat breng ik persoonlijk mee? Welke specialiteiten?
Ik heb 15 jaar gewerkt als communicatietrainer in o.a. onderwijs en gezondheidszorg. Bij Bodymind heb ik de opleiding Integrated Psychotherapy gedaan. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar mijn eigen praktijk in de Lichaamsgerichte Psychotherapie. Ik ben getrouwd, heb een zoon (17) en dochter (14).  

Ik werk zowel individueel als met groepen. Naast de gedegen opleiding bij Bodymind opleidingen heb ik als extra ervaring en belangstelling:  

-     Ademwerk (energetic cycle of breath)
-     Systemisch werk in de individuele praktijk
-     Transactionele Analyse
-     Relaties en hechting
-     EMDR-therapie

In mijn eigen ontwikkeling als therapeut heeft supervisie een belangrijke plaats. In de eerste jaren waren het vooral casussen over de cliënt en wat ik daar persoonlijk in tegenkwam, over de fasering en aanpak van de sessies, opnieuw oefenen met bepaalde methoden, vragen over de opbouw van mijn praktijk, etc. Gaande de jaren is het de plek om op een dieper niveau mijn eigen schaduw, blinde vlekken en trauma’s door te werken. Het onderzoek naar overdracht en tegenoverdracht is daarbij nog meer op de voorgrond gekomen.  

Ik verheug me er op – en vind het avontuurlijk spannend -  om op mijn beurt een bijdrage te mogen leveren aan de professionele ontwikkeling van ons prachtige beroep.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een supervisie-sessie zijn: €95,= ex BTW (1,5 uur). (*)   
Online zijn de kosten: € 19,= per kwartier.

(*) In overleg met de opleiding is dit een gereduceerd tarief. Het is mijn tarief voor therapiesessies. Na de sessie ontvang je een factuur.

Waar werk ik?
Praktijk Verhoeff is gevestigd bij Paramedisch Centrum Touchfit. Hendrik Casimirstraat 151 in Vlaardingen. Deze is goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie of een afspraak maken?
Je kunt me mailen of bellen voor meer informatie of voor een afspraak.

Mijn praktijkdagen zijn dinsdag, woensdag en vrijdag. Online is ook op donderdag een afspraak mogelijk. info@praktijkverhoeff.nl  of 06-46653344.

Lichaamsgerichte Supervisie

Contactgegevens

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 20:00
  • Donderdag Open voor online-sessies
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag Open voor cursussen
  • Zondag Gesloten

© 2022 - Praktijk Verhoeff

Creatie & Realisatie door The MindOffice