Lichaamsgerichte Supervisie

Individuele supervisie

Lichaamsgerichte Supervisie

Hallo collega. Ik ben Marianne Verhoeff en heb sinds 2010 een praktijk voor Lichaamsgerichte Psychotherapie in Vlaardingen (vlak bij Rotterdam). Ik heb de opleiding tot lichaamsgericht supervisor succesvol afgerond. De opleiding is een door de  beroepsorganisatie SBLP erkende supervisie opleiding.

Je kunt bij mij terecht voor individuele supervisie (1,5 uur). Dat heeft als voordeel dat er alle tijd en aandacht is voor jouw vraagstukken. En dat er flexibiliteit is rondom tijd en frequentie van de afspraken.  Ook is supervisiein een kleine groep mogelijk. Dat heeft als voordeel dat je ook leert van de inbreng en ervaring van jouw collega's.

Hoe werk ik? 
Jij brengt een vraag/casus in over iets waar je als (lichaamsgericht) therapeut vragen over hebt, tegenaan loopt of in vastloopt. Dat kan over een cliënt zijn, over een methode, over jouw praktijk of een persoonlijk thema. Je kunt het van te voren per mail naar mij toesturen of ter plekke inbrengen. Wat jijzelf prettig vindt.  

Als supervisor werk ik uiteraard ook met lichaamsgerichte onderzoeksmethoden. En bij supervisie geldt wat bij therapie ook essentieel is: een klik hebben, een goed gevoel, vormt de basis. Van daaruit kijken we steeds met elkaar wat nodig is.  

Wat breng ik persoonlijk mee? Welke specialiteiten?
Ik heb 15 jaar gewerkt als communicatietrainer in o.a. onderwijs en gezondheidszorg. Bij Bodymind heb ik de opleiding Integrated Psychotherapy gedaan. Inmiddels heb ik ruim 13 jaar mijn eigen praktijk in de Lichaamsgerichte Psychotherapie. Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen (20 en 18 jaar).  

Ik werk zowel individueel als met groepen. Naast de gedegen opleiding bij Bodymind opleidingen heb ik als extra ervaring en belangstelling:  

-     Ademwerk (energetic cycle of breath)
-     Systemisch werk in de individuele praktijk
-     Transactionele Analyse
-     Dramadriehoek
-     Relaties en hechting
-     EMDR-therapie

In mijn eigen ontwikkeling als therapeut heeft supervisie een belangrijke plaats. In de eerste jaren waren het vooral casussen over de cliënt en wat ik daar persoonlijk in tegenkwam, over de fasering en aanpak van de sessies, opnieuw oefenen met bepaalde methoden, vragen over de opbouw van mijn praktijk, etc. Gaande de jaren is het de plek om op een dieper niveau mijn eigen schaduw, blinde vlekken en trauma’s door te werken. Het onderzoek naar overdracht en tegenoverdracht is daarbij nog meer op de voorgrond gekomen.  

Ik verheug me er op om een bijdrage te mogen leveren aan de professionele ontwikkeling van ons prachtige beroep.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor een supervisie-sessie zijn: €110,= ex BTW (1,5 uur). 
Online zijn de kosten: € 22,= per kwartier.

Waar werk ik?
Praktijk Verhoeff is gevestigd bij Paramedisch Centrum Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151 in Vlaardingen. Mijn praktijk is goed bereikbaar, zowel met auto als openbaar vervoer. Er is ruime, gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie of een afspraak maken?
Je kunt me mailen of bellen voor meer informatie, om je aan te melden voor een individuele afspraak. info@praktijkverhoeff.nl  of 06-46653344.

Mijn praktijkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

Lichaamsgerichte Supervisie

Contactgegevens

Openingstijden

  • Maandag 09:00 - 18:00
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 18:00
  • Donderdag Gesloten
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag Open voor cursussen
  • Zondag Gesloten

© 2024 - Praktijk Verhoeff

Creatie & Realisatie door The MindOffice