Training 'Leven in je Lijf' - najaar 2022

Training 'Leven in je Lijf' - najaar 2022

Najaar 2022

In deze training verkennen we het contact met ons lichaam en de bijhorende levensthema's. Met de training 'Leven in je lijf' krijg je handvatten aangereikt voor een andere stijl van leven, met meer ruimte voor spontaniteit, levendigheid en innerlijke rust.

Daarbij kom je in aanraking met jouw emoties, die vaak vastgezet of weggestopt zijn (chronische, onbewuste spierspanningen). Door emoties als vreugde, verdriet, boosheid en ontroering te onderzoeken en tot uitdrukking te brengen, word je meer je ontspannen zelf.

Door de aandacht voor je lijf en een focus op wat je voelt en wilt, wordt het gemakkelijker je grenzen aan te geven en duidelijk te zijn wanneer je iets niet wilt, of wanneer je iets juist wél wilt.

Je gaat met behulp van beweging, adem (gezonde ademcirkel), contact en lichaamsgerichte oefeningen op reis door je lijf en je leven. Je onderzoekt op een speelse manier en binnen een veilige setting, hoe jij in het leven staat. Je doet nieuwe ervaringen op. Ook in contact met de andere deelnemers.

De uitnodiging tijdens deze training is om - waar mogelijk - een nieuwe stap te zetten naar meer leven in jouw lijf, betekenisvolle relaties en meer echtheid in jouw leven.

De cursus bestaat uit ...zaterdagen. Je krijgt oefeningen en opdrachten mee, zodat je  - als je dat wilt -  er in de tussenliggende periode mee bezig kunt zijn.

Via een intakeformulier inventariseer ik waar je aan wilt werken. Dat verwerk ik zoveel mogelijk in het programma.

Plezier, veiligheid en verbinding zijn kernwoorden in mijn begeleiding en in het programma van de training. Mijn begeleiding is er op gericht je weer bewust te maken van de signalen van je lichaam. Van daaruit is verandering mogelijk. Meer dan je misschien vooraf voor mogelijk houdt!


Data: Najaar 2022
Plaats: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151 in Vlaardingen Holy.
Bijzonderheden
: makkelijk bereikbaar, ruime (gratis) parkeermogelijkheden.
Kosten: informatie volgt nog. 

Meer informatie, overleg of aanmelden: info@praktijkverhoeff.nl of 06-46653344
Training 'Leven in je Lijf' -  najaar 2022

Contactgegevens

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag 09:00 - 20:00
  • Woensdag 09:00 - 20:00
  • Donderdag Open voor online-sessies
  • Vrijdag 09:00 - 18:00
  • Zaterdag Open voor cursussen
  • Zondag Gesloten

© 2022 - Praktijk Verhoeff

Creatie & Realisatie door The MindOffice